Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 1.

Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego ciasta: mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Całość szybko zagnieć rękami w zwarte ciasto, owiń folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 minut.

Zobacz również

Katarzyna Warnke pokazała się kompletnie nago! 46-latka ma się czym pochwalić?

NOWE
Katarzyna Warnke pokazała się kompletnie nago! 46-latka ma się czym pochwalić?

ŁKS i Ruch - towarzyszy niedoli dwóch. Będzie jeszcze trzeci

ŁKS i Ruch - towarzyszy niedoli dwóch. Będzie jeszcze trzeci

Polecamy

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

Kleszcze afrykańskie w Polsce! Jakie choroby przenoszą?

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów

To danie poleca Glukozowa Bogini. Wypróbuj, gdy nie jesz węglowodanów