Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wojciech Dzioch, Restauracja Ewada, Obra - SMS pod nr 72355...
fot. arch. pryw.

Mistrzowie Smaku: oni są liderami głosowania w powiecie wolsztyńskim. Głosowanie trwa. Nomincaje można zgłaszać do dziś

Wojciech Dzioch, Restauracja Ewada, Obra - SMS pod nr 72355 o treści POA.180 Wojciech Dzioch gastronomią interesuję się odkąd pamięta. Swoje 22 - letnie doświadczenie w tej branży zdobywał w wielu lokalach, m. in. pracując w Poznaniu, Lesznie czy na terenie naszej gminy. Obecnie jest szefem kuchni w restauracji „Ewada”, która znajduje się w Obrze. W swojej codziennej pracy przywiązuję ogromną wagę do świeżości produktów oraz estetyki podawanego dania, mając przy tym na względzie jak największe zadowolenie klienta, kierując się zasadą „przez żołądek do serca”. W miarę zdobywanego doświadczenia zakres jego obowiązków poszerzał się o zadania pozakucharskie. Dziś posiada doświadczenie także w tworzeniu menu oraz w zaopatrzeniu restauracji w artykuły spożywcze i sprzęt kuchenny.

Zobacz również

PSG mistrzem Francji. Tytuł przypieczętowany na trzy kolejki przed końcem sezonu

PSG mistrzem Francji. Tytuł przypieczętowany na trzy kolejki przed końcem sezonu

Trio Balkan Strings zachwyciło publiczność w Pałacyku Zielińskiego w Kielcach (FOTO)

Trio Balkan Strings zachwyciło publiczność w Pałacyku Zielińskiego w Kielcach (FOTO)

Polecamy

Nakrętki przytwierdzone do butelek - irytujące zjawisko, czy krok w dobrym kierunku?

Nakrętki przytwierdzone do butelek - irytujące zjawisko, czy krok w dobrym kierunku?

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów