MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Dobrze znana w Polsce Batabe Zempare nową zawodniczką AZS UMCS Lublin

Dobrze znana w Polsce Batabe Zempare nową zawodniczką AZS UMCS Lublin

Jak zwykle międzynarodowe towarzystwo w MURAPOL Cup

Jak zwykle międzynarodowe towarzystwo w MURAPOL Cup

Polecamy

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Pech polskich drwali w Mediolanie. Zadecydował... mały palec

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Pierwsza gra planszowa Cyberpunk 2077 już jest! Gratka dla fanów gry

Pierwsza gra planszowa Cyberpunk 2077 już jest! Gratka dla fanów gry