Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

„Noc biblioteczna. Między książką, a filmem”  na Zamkowej ZDJĘCIA

„Noc biblioteczna. Między książką, a filmem” na Zamkowej ZDJĘCIA

Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie chce uruchomić kierunek lekarski

Uniwersytet Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie chce uruchomić kierunek lekarski

Polecamy

Pad z Fallout do Xbox i wyjaśnienie zagadki: kiedy dzieje się serial?

Pad z Fallout do Xbox i wyjaśnienie zagadki: kiedy dzieje się serial?

Weryfikacja tożsamości drugiej osoby z aplikacją mObywatel. To proste!

Weryfikacja tożsamości drugiej osoby z aplikacją mObywatel. To proste!

Eksperci wybrali 11 najlepszych hoteli w Polsce! Sprawdź, gdzie zaplanować wakacje

Eksperci wybrali 11 najlepszych hoteli w Polsce! Sprawdź, gdzie zaplanować wakacje