MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Wejherowska Noc Muzeów z akcentem Gwiezdnych Wojen

NOWE
Wejherowska Noc Muzeów z akcentem Gwiezdnych Wojen

Jelena Blagojević wciąż siatkarką Grot Budowlanych

NOWE
Jelena Blagojević wciąż siatkarką Grot Budowlanych

Polecamy

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Tradycyjne pierogi z truskawkami. Z tym przepisem są dziecinnie proste

Przyszedł do skateparku z kijem bejsbolowym, bo młodzież zaczepiała jego syna

Przyszedł do skateparku z kijem bejsbolowym, bo młodzież zaczepiała jego syna

Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!

NOWE FAKTY
Uwaga na fałszywą stronę największego polskiego banku!