MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa...
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa jest poddanie go obróbce termicznej. Temperatura w zamrażarce powinna wynosić minimum -18⁰C. Pamiętajmy też o tym, że mięso rozmrożone, nie powinno być ponownie zamrażane.

Zobacz również

Oto wszystkie nowe regulacje obowiązujące od 1 lipca

Oto wszystkie nowe regulacje obowiązujące od 1 lipca

Tragiczny wypadek na DK94 pod Wrocławiem. Dwie osoby nie żyją, droga zablokowana

Tragiczny wypadek na DK94 pod Wrocławiem. Dwie osoby nie żyją, droga zablokowana

Polecamy

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?

Czeszka, którą pokochali Polacy. Jak teraz wygląda współgospodyni „Herbatki u Tadka”?

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Zupa paprykowa mojej cioci to hit lata. Wygląda i smakuje obłędnie

Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?

Jak skutecznie chronić się przed oszustwami finansowymi?